Tips van de Meester Creativiteit 20/11

Dinsdagavond 20 november gaven we het startschot van de tweede reeks Tips van de Meester, ditmaal over creatief omgaan met synthetische materialen, een aanvulling op de eerste reeks 'Tips van de Meester Textiel'.

Naast Anita Evenepoel nodigden we voor deze les ook Dr. Tine De Ruysser uit. Zij studeerde Juweelontwerpen aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en het Royal College of Art in Londen, waar ze in 2010 een doctoraat behaalde. 

Met een toffe groep van ontwerpers en creatievelingen gingen Anita Evenepoel en Tine De Ruysser aan de slag. Theorie rond verschillende soorten stoffen, het gebruik van de lasersnijder... Kortom een perfecte voorbereiding op de praktische lessen die volgende week volgen bij MIA-H.

Volg VAKlab zeker via Instagram en/of Facebook om up-to-date te blijven en voor live-verslaf tijdens deze sessies.

De volgende Tips van de Meester rond Textiel Fotograferen gaan door op 12, 19 en 22 maart 2019. Meester in de fotografie Kristof Vrancken leert hier acht vakmensen de knepen van het vak fotografie. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@vaklab.be.

In samenwerking met: