Tips van de meester - Objecten fotograferen

Objecten fotograferen @SYNTRA/T2 Campus

Breng jij jouw eigen product op de markt? Ben je gebeten door fotografie of wil je net jouw product mooier leren presenteren? VAKlab en SYNTRA/T2 Campus organiseren samen een Tips van de meester rond objectfotografie.

De meester van dienst is Kristof Vrancken. Hij studeerde fotografie aan de LUCA School of Arts in Genk, waar hij sinds 2008 ook lesgeeft en als onderzoeker actief is. In 2014 startte hij een doctoraat in de onderzoeksgroep Inter-Actions aan de LUCA School of Arts, onder de naam The Sustainist Gaze. Daarnaast leidt hij de communicatiestudio BeeldUitbraak.

In deze Tips van de meester neemt Kristof een kleine groep van vakmensen (max 8) in drie boeiende sessies mee in de bijzondere wereld van de fotografie en zal hij meer uitleg geven over het fotograferen van objecten.

Praktisch

Theorie: 10/09 van 18 u. tot 21.30 u. in VAKlab, Kasteel Bokrijk
Praktijk: 17/09 van 13 u. tot 17 u. op de T2 Campus -Thor Park, Genk
Praktijk: 19/09 van 13 u. tot 17 u. op de T2 Campus - Thor Park, Genk

Voor wie?

Deze Tips van de meester richt zich specifiek naar diegene die gespecialiseerd zijn in het vakmanschap fotografie of degene die zijn eigen product op de markt brengt en dit beter wil presenteren. De meester bouwt verder op jouw vakkennis en expertise en werkt in de diepte, zo ga je in een korte tijd stevige stappen vooruit.

Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten door een korte beschrijving van jezelf en je vakkennis door te sturen. Belangrijke voorwaarde is dat je op de drie sessies aanwezig kan zijn.

Schrijf je in door een mail te sturen naar info@vaklab.be. Al onze activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. Stuur bij je inschrijving een korte motivatie door waarom jij wil deelnemen én laat weten of je ervaring hebt met fotografie.

SYNTRA/T2 Campus

Talent en Technologie. Dat zet de T2‑campus letterlijk in de étalage. Sinds september 2018 werken er dagelijks zo’n 1.300 trainees, van jong tot oud,  aan inspirerende technologiemodules en ‑projecten. Het is een campus voor leerlingen, werknemers, werkzoekenden en ondernemers. Een inspirerende plek die technologie ademt. Voor innovatieve vakmannen en ‑vrouwen en iedereen die met hen wil samenwerken.

In samenwerking met: