Passe-Partout - Hoe communiceer ik als vakman?

Communiceren als onderneming

19 november 2019 kan je bij VAKlab terecht voor een inspirerende lezing rondom communicatie, gegeven door Loriana Allegrezza. Loriana is een Business Stylist en onderneemster. Het is haar missie om mensen te inspireren om op een andere manier naar hun business en hun leven te kijken. Tijdens deze lezing geeft ze de nodige tips & tricks over hoe je als onderneming je communicatie kan optimaliseren. Ze verduidelijkt haar aanpak aan de hand van praktijkcases zoals KRC Genk, La Bottega…

PRAKTISCH

Locatie: VAKlab, kasteel Bokrijk

Datum: 19 november 2019

Agenda

18 u.                               Ontvangst met een hapje en een drankje

18.30u. - 20.30 u.           Lezing door Loriana Allegrezza

20.30 u. - 22.00 u.          Netwerkmoment

22 u.                               Einde

Schrijf je in door een mail te sturen naar info@vaklab.be. Al onze activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is verplicht.

Aansluitend aan deze communicatielezing voorzien we ook een diepgaande groepstraining rond Webshops en Sociale media. Hier zijn maar 10 plaatsen, schrijf je in en voeg een motivatie toe waarom je wil deelnemen. Je vindt alle informatie over de webshoptraining hier en de sociale media training hier. Je dient aanwezig te zijn tijdens de lezing als je de groepstraining wil meevolgen.

Wat is een Passe-Partout?

Een Passe-Partout levert inspiratie. We laten ons leiden door de actualiteit en de behoeftes van vakmensen. Geen topic is ons te vreemd. Een expert behandelt de thematiek vanuit de theorie en één of meerdere vakmensen maken de vertaalslag naar de praktijk met een interactieve getuigenis.