Groepstraining - Sociale media

Optimaliseer je sociale media

Als vervolg op de passe-partout ‘Hoe communiceer ik als vakman?’ van 19 november organiseren we samen met Blue Zoo twee groepstrainingen rond sociale media. Je kan enkel deelnemen aan de groepstraining als je ook aanwezig bent tijdens de lezing. Alle informatie over de lezing vind je hier terug. 

Tijdens deze trainingen leer je alles over het opstellen van een contentplanning en advertenties op Facebook en Instagram. Deze trainingen zijn geschikt voor vakmensen die reeds een basiskennis hebben van sociale media maar deze optimaal willen inzetten voor de verkoop van hun producten. De groepstraining bestaat uit twee boeiende sessies:

Masterclass 1: Content creatie

Het eerste deel van de training focust op contect creatie. Wat wil je communiceren naar je doelgroep? Waar vind je inspiratie voor je 'posts'? Er worden je handige tools aangereikt om hier een duidelijk overzicht over te krijgen.

Masterclass 2: Social media advertising 

Nu gaan we echt aan de slag met de contentplanning die je in het eerste deel maakte. Je voorziet voor deze training een bedrag van minimum 5 euro en samen gaan we aan slag om advertenties op te stellen voor Facebook en Instagram.

PRAKTISCH

Locatie: VAKlab, Kasteel Bokrijk (Bokrijklaan 1, 3600 Genk)

Datum: 26 en 28 november, telkens van 13 u. tot 17 u.

Voorwaarden voor deelname: 

  • Je bent aanwezig tijdens de Passe-Partout lezing ‘Hoe communiceer ik als vakman?’  op 19 november en volgt beide social-media trainingen (26 en 28 november). 
  • Je brengt een eigen product op de markt.
  • Je beschikt over een account op Facebook en Instagram of maakt dit aan voor de training.
  • Je voorziet zelf een budget van minimaal 5 euro om de advertenties op te zetten.
  • Je beschikt over een visakaart, mastercard of American Express (dit is nodig om je via Facebook te registeren) of hebt al een advertentie account aangemaakt op Facebook
  • Je hebt een eigen website.

Interesse? Stuur een mailtje naar info@vaklab.be. Je krijgt dan een template teruggestuurd die je invult om jouw deelname te motiveren. Inschrijven kan tot en met maandag 4 november.