Passe-Partout

Inspiratie en inhoud

De maatschappij waarin we leven en werken evolueert continu en confronteert makers met uitdagingen en vraagstukken die niet altijd makkelijk te overzien zijn. Tegelijkertijd biedt het ook kansen die je kan grijpen om jezelf, je passie en je beroep/onderneming nog sterker te maken.

Een Passe-Partout speelt inhoudelijk in op deze kansen.

In een notendop

Een Passe-Partout is een inspiratiesessie rond ondernemerschap bij vakmensen. Het zet vakmensen aan tot kritisch denken rond hun ondernemerschap en geeft een aantal ideeën of richtlijnen.

De topics zijn heel divers: van prijszetting tot storytelling, van samenwerkingsmodellen tot het starten met sociale media, van duurzaam ondernemen tot innovatie en opmaken van contracten.

De kracht van een Passe-Partout?

We laten ons leiden door de actualiteit en de behoeftes van vakmensen. Geen topic is ons te vreemd. Een expert behandelt de thematiek vanuit de theorie en we koppelen er een of meerdere praktijkgetuigenissen aan vast.

Voor wie?

Passe-Partouts richten zich naar iedereen die het topic interessant vindt. Of je nu student, starter, kennispartner of doorwinterde ondernemer bent, een Passe-Partout past voor iedere vakman.

Komende Passe-Partouts kan je terugvinden onder kalender en een verslag van onze vorige activiteiten vind je terug onder nieuws.

Al onze activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is verplicht.

Check onze kalender voor een overzicht van de eerstvolgende Passe-Partouts.